Методична онлайн-студія Вижницької міської ради спільно з Банилівською сільською радою


14 квітня 2021 року відбулася методична онлайн-студія для вчителів української мови та літератури закладів освіти Вижницької міської ради спільно з Банилівською сільською радою на тему: «Підготовка до ЗНО-2021 в умовах дистанційного навчання». Директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської  ради» - Борсук О.Я. привітав учасників студії та оголосив план роботи методичної онлайн-студії звернувши увагу на наказ Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА № 59 від 05.09.2021р. «Про підготовку випускників закладів освіти Чернівецької області до ЗНО-2021 в умовах організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання ЗНО_2021».

Начальник відділу освіти культури, молоді, спорту та соціального захисту Банилівської сільської ради – Андрич М.Г., провів аналіз рейтингу шкіл щодо проходження ЗНО за 2019 та 2020 роки, наголосив на необхідності якісної підготовки випускників закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2021 у співпраці з центром.

Консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради» - Яремчук О.Я ознайомила учасників із функціями центру та продемонструвала платформи для самопідготовки випускників до ЗНО-2021.

Сторожук Є.І. – член методичної ради при відділі освіти Вижницької міської ради розповіла про роботу вчителів Вижниччини з впровадження передових педагогічних технологій та загострила увагу присутніх на тому, що сучасність вимагає від педагога гнучкості, ерудованості, знання інтерактивних методів та технологій.

Власним досвідом роботи щодо підготовки учнів до складання ЗНО з української мови та літератури поділилася Підопригора О.В. - керівник методичного об’єднання, вчитель Вижницького ЗЗСО ім. Ю.Федьковича та зазначила, що «Це цікаво!».

На тему «Власне висловлення» виступила вчитель української мови та літератури Коритненської ЗЗСО, активний учасник учнівської інтелектуальної школи вихідного дня з української мови та літератури «Дивослово» для учнів 10-11 класів, які бажають додатково підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання - Калинчук М.Г.

Відгуки педагогів, озвучені та висловлені у чаті – позитивні. На думку учасників, методична онлайн-студія була продуктивною, а дистанційна форма роботи – уже стала звичною.

Всього роботою студії охоплено 24 педагоги Вижницької та Банилівської ТГ.



Перейти до презентації




 Перейти до презентації