Готовність до професійного саморозвитку педагога НУШ

19 травня 2023 року Інститутом модернізації змісту освіти та Рівненським ІППО було організовано та проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Готовність до професійного саморозвитку педагога НУШ». До участі у заході доєдналися багато педагогічних працівників та науковців освітньої галузі з різних куточків України. Буковину на Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції представила консультантка КЗ «ЦПРПП Вижницької міської ради» Іванчак Тетяна. Доповідь на тему: «Реалізація компетентнісного підходу: від теорії до практики» викликала чималу зацікавленість в учасників зустрічі, адже сьогодні актуальними є всі питання, пов’язані із компетентнісним підходом та впровадженням його у навчальний процес.

Тетяна Володимирівна розповіла присутнім про роль ключових компетентностей у педагогічному житті вчителя, акцентувала увагу на підготовці до уроків із компетентнісним підходом. Чільне місце в обговоренні зайняла презентація досвіду роботи консультантки у програмі «Демократична школа», яка є результатом співпраці Міністерства освіти і науки України з Європейським центром ім.Вергеланда, а також роль ЦПРПП у навчанні педагогів краю та обміну досвідом.

Практичні рекомендації і поради неодмінно стануть в нагоді кожному педагогу-учаснику онлайн-конференції. Висловлюємо щиру вдячність Рівненському ІППО за можливість бути частиною науково-освітньої спільноти. 

Працюємо заради Перемоги!