Методичний квест «Любов наповнює людину особливою радістю, дарує особливе щастя»

🔺У перший день весни - у Всесвітній день молитви проведено методичний квест «Любов наповнює людину особливою радістю, дарує особливе щастя» для керівників професійно-методичних спільнот, вчителів предметів та курсів духовно-морального спрямування закладів загальної середньої освіти, викладачів закладів освіти професійно-технічної освіти.
🔺У ПЗ «Чернівецькому ліцеї «Соломон» відбувся методичний квест «Любов наповнює людину особливою радістю, дарує особливе щастя». Головна тема «По сторінках Біблії».
Розпочався захід, мелодією, яка зворушила гостей своїм звучанням. З вітальним словом до присутніх звернулася Олена Пономаренко, методистка НМЦ виховної роботи та культури ІППОЧО,яка закцентувала увагу присутніх на ролі керівника, вчителя, батьків у формуванні духовно-моральних цінностей учнів у НУШ.
🔺Кульмінаційним моментом роботи семінару був перегляд театралізованого виховного заходу-квесту «По сторінках Біблії», де гостей чекало 5 локацій: «Олива, що не закінчується», «Ніч із левами», «Сильний та безпорадний», «Сліпе військо», «Неподалік Віфлеєму». Неперевершеною та незабутньою виявилася гра акторів, які розповіли ці біблійні історії. Актори - це учні, вчителі ліцею.
🔺Завершилася робота методичного квесту. Піднесені, з чудовим настроєм, освітяни понесли в душі враження про проведений день у ліцеї та думки, як втілити побачене - почуте в своїх закладах освіти, громади.
Слова подяки Аллі Омелянівні, учням, батькам, всьому чудовому колективу ліцею! Завдяки таким заходам розумієш, що Україна непереможна!
Ми нація єдина, твої ми діти, Україно!
Вашківецьку громаду на заході представляла керівник ПС вчителів зарубіжної літератури, вчителька етики, ШЕНГЕРА Людмила Олександрівна та вчителька етики ФЕДЮК Марія Михайлівна.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.