Методична онлайн-студія для вчителів історії та правознавства закладів освіти Вижницької міської ради

 


8 квітня 2021 року відбулася методична онлайн-студія для вчителів історії та правознавства закладів освіти Вижницької міської ради на тему: «Особливості викладання суспільствознавчих дисциплін в умовах дистанційного навчання». Всього роботою студії охоплено 12 педагогів. Начальник відділу освіти – Токар Г.Д., звернулася з вітальним словом до вчителів та зазначила, що сьогодні, пріоритетним завданням освітянської галузі – якісна та повноцінна підготовка випускників закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2021 в умовах дистанційного навчання, зауваживши, що 10 квітня відбудеться пробне ЗНО-2021 з усіх предметів, яке відбудеться на базі пункту тестування «Вижницький ЗЗСО ім. Ю.Федьковича».

Консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради» - Яремчук О.Я. презентувала роботу центру, ознайомила учасників зі структурою сайту ЦПРПП та розповіла про індивідуальну освітню траєкторію педагога.

«Розвиток творчого мислення та формування ключових компетенцій учнів на уроках історії» - тема презентації, на яку виступила вчитель історії та правознавства – Сторожук Є.І.

Власним досвідом роботи щодо підготовки учнів до складання ЗНО з історії поділилася Пилипюк О.Ю, вчитель Вижницького ЗЗСО ім. Ю.Федьковича .

Про використання навчальних електронних ресурсів для актуалізації пізнавальної діяльності учнів розповіла керівник методичного об’єднання вчителів історії та                                  правознавства – Паладій Ж.О.

Учасники методичної студії поділилися своїм досвідом роботи, обмінялися основними аспектами підготовки учнів до ЗНО – 2021 та висловили подяку за організацію заходу.

google-site-verification: google754cf9aca6ff3953.html