Підготовка до ЗНО з математики

   

 22 квітня в режимі онлайн працювала професійна спільнота вчителів математики Вижницької міської ради на тему: «Підготовка до ЗНО - 2021 в умовах дистанційного навчання».


Спікером методичної студії виступила керівник методичного об’єднання, вчитель Вижницької гімназії – Рибчук Г.В., яка виступила із детальною презентацією щодо характеристики сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання, яка в цьому році значно змінилася. Всі учасники методичної студії були задіяні у роботі та брали активну участь в розв’язуванні завдань різних форм кількома способами, обговорювали актуальні питання та ділилися власним досвідом щодо підготовки учнів до складання ЗНО, здійснили розбір завдань пробного ЗНО – 2021 та наголосили на нових записах у зошиті. Крім того, вчитель Мілієвського ЗЗСО ім. Д. Загула, який постійно бере участь в якості інструктора на пунктах проведення ЗНО - Погорєлов О.М. розповів про те, як стати призером Міжнародного конкурсу «Міксіке», що передбачає можливість участі учнів з 1-го класу усно обчислювати математичні завдання.

До методичної студії долучився центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради. Консультант, Яремчук О.Я. наголосила на організаційних моментах проведення ЗНО та важливості психологічної готовності, мотивації, та самоорганізації учнів, які будуть складати ЗНО у 2021р.

Всього було задіяно 16 педагогів. Цікаво, змістовно та натхненно працювали вчителі математичного циклу. Керівник методичного об’єднання - Рибчук Г.В. побажала всім учасникам успіху, міцного здоров’я та привітала з наступаючими пасхальними святами.