Розроблення документів закладу освіти, закінчення 2020-2021 навчального року

 



18 травня 2021 року за підтримки відділу освіти, культури, молоді, медицини та спорту Берегометської селищної ради ЦПРПП Вижницької міської ради проведено семінар з питань управлінської діяльності на тему:  «Розроблення документів закладу освіти, закінчення 2020-2021 навчального року» для адміністрацій закладів загальної середньої освіти Берегометської селищної ради.

З вітальним словом до директорів та заступників закладів загальної середньої освіти звернувся Борсук О.Я., директор ЦПРПП, який висловив сподівання на плідну співпрацю та наголосив на актуальності даної тематики.

Консультант ЦПРПП Яремчук О.Я. презентувала модель розроблення стратегії розвитку закладу освіти.

Консультант ЦПРПП Дячук Т.І. поділилася досвідом з формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти та проведення                   самооцінювання закладу освіти.

Своїми думками щодо розроблення стратегії розвитку закладу освіти та розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти поділилася керівник Берегометського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Берегометська гімназія» Томнюк О.С., яка зазначила, що заклади освіти перевантажені документообігом та звітністю. Приведення освітнього середовища,  управлінської документації  до відповідності вимогам ДСЯО вимагає значних зусиль, додаткового часу, штатних працівників та суттєвих фінансових видатків.

Підсумок семінару підвела головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Бердюк Л.Д., яка подякувала організаторам та зазначила, що співпраця з ЦПРПП є актуальною, корисною та своєчасною.