ЗНО-2021



З 20 по 23 квітня Центром професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради  за  участю відділу освіти  Вашківецької міської ради проведено цикл методичних онлайн-студій для педагогів    математики, англійської  мови, української мови та літератури закладів освіти Вашківецької ОТГ. Всього роботою студій охоплено 35 педагогів. Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Вашківецької міської ради  Вірста Г.Г. зазначила, що одним з основних завдань педагогів є якісна   підготовка випускників закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2021 в умовах дистанційного навчання.

Досвідом роботи щодо підготовки учнів до складання ЗНО поділились педагоги закладів освіти.

З математики: Гаврилюк Є.С., керівник МО, вчитель математики НВК «Вашківецька гімназія»; Лютик М.І.,  вчитель математики опорного закладу «Вашківецький ЗЗСО  І-ІІІ ступенів» - з досвіду роботи щодо підготовки до ЗНО  з математики в умовах дистанційного навчання; Тесліцька  І.Г., вчитель математики опорного закладу «Карапчівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» на тему: «Виконання завдань на встановлення відповідності у форматі ЗНО»; Столяр Л.М., вчитель математики Замостянської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему: «Тригонометрія – сучасні підходи  до ЗНО».

З англійської мови (21.04.2021р.): Григорець С.Т., керівник МО, вчитель англійської мови  опорного закладу «Вашківецький ЗЗСО  І-ІІІ ступенів» на тему: «Шляхи опрацювання лексичного та граматичного матеріалу під час підготовки до ЗНО»; Середюк Г.М.,  вчитель   англійської мови   Замостянської  ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему: «Множина  іменників в англійській мові»; Савчук М.Д., вчитель англійської мови  НВК «Вашківецька гімназія ім. І. Бажанського» на тему: «Письмо. Ідіоми», а також Стринадко Л.Д., вчитель англійської мови опорного закладу «Карапчівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» поділилась досвідом роботи щодо підготовки учнів до складання ЗНО.

З української мови (23.04.2021 р.): Москаль М.Б., вчитель української мови та літератури опорного закладу «Карапчівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» на тему: «Підготовка до написання власного висловлювання у форматі ЗНО»; Головач Н.М.,  вчитель української мови та літератури Замостянської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему:  «Перелік творів з української літератури  на ЗНО-2021»;

вчитель української мови та літератури опорного закладу «Вашківецький ЗЗСО  І-ІІІ ступенів» - з досвіду роботи щодо підготовки  учнів до ЗНО з української мови та літератури.

У роботі методичних онлайн-студій взяли участь працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради» директор ЦПРПП Борсук О.Я., консультанти Дячук Т.І. та Яремчук О.Я. з презентацією роботи Центру та запросили всіх педагогів до співпраці зазначивши,  що Центр працює на запити педагогів.

 

 

 

 

Т.І. Дячук , консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради